VriendenLoterij Prijs naar Keuze

Vriendenloterij Prijs naar Keuze
VriedenLoterij

Heeft u een Prijs gewonnen bij de VriendenLoterij?

U heeft een Prijs naar Keuze gekregen!
In de brief die u heeft ontvangen, staat uw persoonlijke code die u kunt invullen op de speciale website. Hiermee kunt u uit verschillende leuke prijzen kiezen. Let op: het is belangrijk om hoofdletters en kleine letters precies zo over te nemen zoals ze in de brief staan.

Wanneer u uw favoriete Prijs gekozen heeft, ontvangt u de cadeaubon voor uw Prijs binnen 10 dagen in uw brievenbus.

Verzilver je persoonlijke code snel op:

www.vriendenloterij.nl/prijsnaarkeuze

 

150 thoughts on “VriendenLoterij Prijs naar Keuze

 1. moet ik de winnende code in de direkteur zijn reet stoppen om mijn prijs uit te slepen?
  stop met oplichten,we leven al in een moeilijke tijd.

  • Je zou het haast doen, ik ben redelijk slim maar snap dit echt niet, en wij zijn niet de stommelingen de loterijen wel.
   Ik krijg nu echt de neiging alles op te zeggen, waarschijnlijk met als uitzondering EEN lot van de postcodeloterij.
   Want dat is de rottigste, maar jouw buren zullen maar meespelen en winnen, dan word je echt gek

   • Zie mijn reactie beneden, het lukt dus uiteindelijk wel via Google, maar dan 4 plaatsen naar boven tekst zonder Vriendenloterij, dus alleen Prijs naar Keuze aanklikken je kunt dan rechtstreeks de code intikken.
    Ik kijk straks nog even bij jullie en laat dan wel graag even weten of het jullie ook echt gelukt is. Groetjes

 2. Fijn, ik heb ook gewonnen! Zit al een half uur te zoeken waar ik de prijs kan verzilveren, maar helaas…….ik geef het op! Ik ben zo te zien niet de enige stommeling.

 3. Niet getreurd het is mij net gelukt, ga terug naar het beginmenu, 4 plaatsen naar boven daar staat dan alleen Prijs naar Keuze, op klikken en je komt direct in het menu, als deze 71-jarige het toch nog voor elkaar krijgt gaat het jullie ook lukken. Veel succes.

  • Ellen Jansen on 23 november 2013 at 08.40 said: krijg het niet voor elkaar mijn persoonlijke code te activeren. Wie is hier nu dom? Een leuk sintcadeau van de Vriendenloterij, maakt menigeen oh zo blij.

 4. Is dit oplichterij of geven jullie nog een mogelijkheid om in te loggen.
  Als ik binnen enkele dagen niet de mogelijkheid krijg,
  dan meld ik me af. het moet toch normaal zijn dat men aangeeft
  hier via uw persoonlijke code inloggen dan gaat u naar de prijzen.
  ik wacht op bericht van u.

 5. Zoals vele kan ik ook mijn persoonlijke code niet ingeven.
  45414FK20
  Indien geen reactie,zeg ik mijn deelnamen op !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  tot 21-12 2013. dan is afgelopen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Geen mogelijkheid om de code in te voeren zoals vele hier..
  Bij deze en ook telefonisch wil ik eruit…Deze LOTTERY past helemaal niet met wie ik ben en wat ik doe.. Ik zie ook geen e mail waar ik zou kunnen mijn deelneming afzeggen. Dat is niet netjes.
  Teleurstellend om mensen niet te kunnen vertrouwen..

 7. Persoonlijke gegevens kunnen wanneer men in het buitenland woont niet veranderd worden, postcodes en telefoonnummers worden niet geaccepteerd, waardoor men zijn keuze niet kan bevestigen. En als de lijst van klachten bekijk wordt het tijd deze loterij gewoon op te zeggen en wie is dan alweer de gebeten hond de goede doelen……

 8. Eerst het geld maar terughalen .Is de derde keer al dat je niets kunt zien over een prijs. Oplichting zaakje voor Alberto Stegeman.

 9. kunnen jullij die 20000 euro op mijn rekening storten ik weet niet hoe ik het voormekaar krijg jammer dat het zo gaat kunnen jullij ook mijn lot opzeggen gr m v stein

 10. Kan niet bij mijn prijzen komen .Waar kan ik mijn code invullen.
  Win je eens wat krijg je het niet stuur gewoon de prijs op gaat toch veel makkelijker.

 11. Als ik alle reacties bekijk is dat al een jaar aan de gang dat je niet je code in kunt vullen of je prijs weet. Ook ik heb vandaag (16 jan. jullie prijsbrief ontvangen. Wat doen jullie er aan en hoe weet ik wat ik noet doen?????

 12. Nu heb ik al twee keer een prijs gewonnen maar ik kan er helaas niet bijkomen om een keuze te maken als je zo wat win en je kunt het niet in ontvangst nemen dat is lekker goedkoop voor de loterij zo kunnen jullie veel prijzen uitdelen Ik hoop op dit mailtje een antwoord te ontvangen [vandaag 16 jan 2014

 13. mijne heren/dames,
  Gaarne zou ik van u vernemen, waar de prijs opgevraagd kan worden????
  s.v.p. uw reactie.
  n.van de weteringh

 14. Het is zo jammer dat je prijzen hebt gewonnen maar er niets mee kan doen !!! Ik heb dit al zo vaak geprobeerd maar het lukt gewoon niet.
  Het is mij gelukt met 2 prijzen , Ik heb er nu nog 3 waar ik ook wat op
  gewonnen heb .Wat is er toch aan de hand ???

 15. als je het invuld krijg je een lijst met links dan moet je de bovenste waar enkel staat prijs naar keuze aanklikken en dan komt de rest vanzelf om in te vullen.
  ik vul hem niet in via google maar in de bovenbalkje met het loepje.
  hoop dat de mensen hier wat aan hebben.

  dh

 16. waar kan ik mijn prijs vinden ik vind als jullie zo moeilijk maak om wat te geven stuurt niet voor mijn dat ik elke keer wat heeft gewonnen en dat ik het niet krijg dus bij deze ga ik mijn uitschrijven van al jullie rotsoi bij deze

 17. waar kan ik mijn prijs vinden ik vind als jullie zo moeilijk maak om wat te geven stuurt niet voor mijn dat ik elke keer wat heeft gewonnen en dat ik het niet krijg dus bij deze ga ik mijn uitschrijven van al jullie rotsoi bij deze

 18. mensen hebben jullie wel een goed computer??? ik kan er een keer op bij me prijs naar keuze toe……..boek/appeltaart/dvd enz.enz……….

 19. Heb een paar keer een prijs naar keuze gewonnen. inloggen code ingeven en binnen een week prijs in huis. Nu ben ik naar wel 20 verschillende links gegaan maar nergens kan ik mijn prijs innen. wat een puinhoop zeg! :sad:

 20. Heel treurig hoor… win je een keer een prijs(je), kun je onmogelijk inloggen… Niet eerlijk lijkt mij. Ben al meer dan een uur vandaag bezig. Hoeven jullie lekker niet uit te keren he’- dan ga ik maar opzeggen als je een gewonnen prijs niet krijgt. Dan is het dus niks waard een loterij!!!! Alle lezers svp ook opzeggen!!

  • Je moet t niet via google doen lees goed wat er in de brief staat op de bovenste balk waar je met www begint ik heb t net gevonden en code ingevuld en prijs uitgezocht

 21. Kan mijn code niet invoeren,ben al een uur bezig ,jullie moeten het zo moeilijk maken om een lot te bestellen,zeg hierbij mijn lot op .

 22. ik heb een persoonlijke code gekregen voor een prijs naar keuze maar waar kan je die invullen. Aan de reacties te merken ben ik niet de enige kluns misschien dat jullie daar eens wat aan kunnen doen.

 23. Bij een aantal prijzen, die ik gewonnen heb, krijg ik steeds 00,00 op rekest, en dan HELAAS…..wat helaas, als je een prijs wint verloopt die toch niet…? Vreemd hoor, ben erg teleurgesteld, denk eraan een andere loterij te zoeken……. hoe maken jullie dit goed?

 24. Je moet ook de hele naam invullen op balk bven. Niet op google balk. Precies wat in de brief staat vermeld. Ik zat ook even vast maarheb t gevonden en code ingevuld

 25. op 12 augustus 2014 uw felicitatie ontvangen voor een prijs.
  Heel mooi, maar de site waar de toegezonden code moet worden aangegeven is nergens te vinden.
  Dit ruikt heel erg naar misleiding en is eigenlijk strafbaar!!!!

 26. ik heb een dagje uit dierentuin gewonnen fijn, lekker uit met zijn allen,\
  nou even de kaarten ophalen …………………. nou ben er al de hele dag
  op zoek…….nog steeds niets gevonden.
  Waar zijn mijn durende winnende dierentuin kaarten.

 27. Het is zo ingewikkelt dat ik niet de moeite heb om op te zoeken .en de prijzen breng zicht kosten mee,denk aan afstand en vervoer en reistijd toltunnel.

 28. IK HEB ALLES GEDAAN MAAR IK KOM NERGENS IK KOM NIET TE WETEN HOE IK EEN PRIJS KRIJG ZELFS PRIJSNAARKEUZE KOM IK NIET IN MAIL MIJ OF BEL MIJ NU !!!!!!!!!!!!

 29. Zou verdraaid handig zijn als je je persoonlijke code ook kan invullen.

  Wat is dit een SLECHTE SITE ZEG !!!!!! of is het de bedoeling dat de gewonnen prijs niet geïncasserd kan worden. WINST ????
  Ben reuze benieuwd hoe jullie dit ZEER SNEL oplossen , anders zal ik stoppen met de VRIENDEN loterij.Ben ik echt geen vriend meer !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>