VriendenLoterij Dagje Uit

Vriendenloterij Dagje Uit
VriedenLoterij

Heeft u een dagje uit gewonnen bij de VriendenLoterij?

U heeft een Dagje Uit naar Keuze voor 4 personen gekregen!
In de brief die u heeft ontvangen, staat uw persoonlijke code die u kunt invullen op de speciale website. Hiermee kunt u uit verschillende leuke uitjes kiezen. Let op: het is belangrijk om hoofdletters en kleine letters precies zo over te nemen zoals ze in de brief staan.

Wanneer u uw favoriete Dagje Uit gekozen heeft, ontvangt u de cadeaubon voor uw uitje binnen 10 dagen in uw brievenbus.

Verzilver je persoonlijke code snel op:

www.vriendenloterij.nl/dagjeuit

 

81 thoughts on “VriendenLoterij Dagje Uit

 1. Het zal wel, maar heb overal gezocht maar kan nergens iets vinden waar ik de code in kan vullen ……geen leuke reclame conclusie SNEL WEER WEG BIJ DEVRIENDEL LOTERIJ…Als je iets wint heb je daar recht op.of maken ze het zo moeilijk dat ze hopen dat je denkt laat maar zitten dat doe ik dus niet…….Geven jullie maar dikke bonussen aan al die artiesten die mee doen belangeloos voor goede doelen…dag Vrienden loterij….

 2. Geweldig leuke prijs, zeker niet moeilijk om te bestellen. Gewoon goed lezen en de code op de goede site invoeren de rest wijst zich vanzelf !

 3. kan dit niet vinden op de site die jullie aangeven
  verde wilde ik nog kwijt en dit heb ik u al eens eerder laten weten dat deze prijzen voor mij niets te betekennen hebben daar ik een wedunaar
  ben en dus helemaal alleen , mocht het weer zo zijn dt ik deze prijzen win dan zal ik bij zelf goed ten rade gaan en daarbij overwegen op de vrienden loterij vaarwel te zeggen wan met de inleg kan ik ook een hele dag mooi weg en eventueel lekker eten

 4. hallo boze mensen,
  ook ik werd er helemaal dwaas van. Ook de klantenservice kon mij niet helpen, MAAR ik heb het eindelijk gevonden.

  het is https://mijn registratie.nl vl-dagjeuit.
  misschien nog een punt tussen nl en vl. dat weet ik niet zeker.
  veel succes iedereen. groet janny

  • we krijgen uit stapjes waar wij niet veel aan hebben .en daarbij halen ze twee keer in de maand het bedrag van je rekening,op deze manier kunnen we onze uit stapjes zelf betalen , de geld prijzen vallen,toch op de hopen die al genoeg hebben.

 5. Wat zijn er toch een hoop zeurpieten op de wereld.
  Wij zijn vandaag in ieder geval een dagje met onze kleinkinderen
  naar Duinrel geweest, van het dagje uit van de vriendenloterij.
  Wat hebben we genoten. We kijken uit naar het volgende uitje.
  Mensen leer toch te genieten .

 6. Hebben een prijs gewonnen in mei kregen in juni de brief met code gelijk gekeken daar stond Plaswijk in Rotterdam ook op
  Nu willen wij boeken blijkt er andere bestemmingen te zijn
  Gelijk gebeld waarom Plaswijk er wel op staat maar niet te boeken is
  Die hele vriendenloterij is een grote oplichterij en wij hebben ook gelijk onze loten op gezegd
  Nog wel gebeld met de vriendenloterij maar niet veel wijzer geworden en voelen ons heel erg in de maling genomen hebben jaren betaald en dan nu deze leugen ….Wij hebben het nu gehad met de vrienden loterij

 7. sorry hoor maar ik krijg het ook niet gevonden waar je de code in kunt voeren.
  kunnen ze toch wel makkelijker maken.
  En anders weg prijs.
  Johan

 8. Kan nergens code dagje uit invoeren, kijk naar reacties andere mensen beloofd niet veel goeds, als ik genept ben zeg ik weer gelijk op, rene hendriks nijmegen.

 9. Wij hadden 4 keer de prijs gewonnen. We hebben hem al 2 keer ingevoerd maar het is jammer dat je maar uit een paar dingen kunt kiezen… Hebben jullie een idee wanneer de dagjes uit anders worden? Want we hoeven niet 4x naar de sauna haha.
  De code invoeren ging bij ons gewoon goed en ik snap niet wat daar moeilijk aan is?

 10. Hallo ik vroeg me af of iemand toegangskaarten wil ruilen met mij?! Ik kan kiezen tussen plopsa coo, grand prix, zwaluwhoeve en forteiland pampus! Het gaat om 4 kaarten. Er zit voor mij niet echt wat bij omdat mijn kids al wat groter zijn!
  Gr. Sheila

 11. Ik heb een dagje uit gewonnen van de vriendenloterij dat was echt super leuk mijn kinderen en twee vriendjes hebben ook super genoten dank je wel vriendenloterij

 12. Evenals de tientallen hier vóór mij kan ook ik nergens de ontvangen code invoeren. Heb die al eindeloos lange lijst van ontevreden lot-genoten helemaal moeten aflezen, om eindelijk teleurgesteld en geïrriteerd het volgende bericht te lezen:
  ”Internet Explorer werkt niet meer. Probleem opgetreden. Programma wordt gesloten. Melding, als een oplossing beschikbaar is. Programma sluiten”.
  Verzoeke z.s.m. informatie en/of toezending cadeaubon.

 13. ongeveer 6 weken geleden heb ik geinformeerd naar de gewonnen prijs. We konden met twee personen naar de Euromast.
  Nu wil ik boeken , maar kan niet vinden waar ik kan boeken .

 14. Zo moeilijk is het toch niet…Weet niet of het iemand is opgevallen dat dit geen een officiële site is van de Vriendenloterij? Het zou alleen maar vreemd zijn als je hier wel je code kon invoeren.

  Ik herhaal hier even wat er in het bovenste stukje tekst staat:

  Verzilver je persoonlijke code snel op:
  wwwvriendenloterij.nl/dagjeuit

  1. Selecteer de link en kopieer deze
  2. Open een nieuw tab/browser (Google Chrome is aan te raden)
  3. Plak de link
  4. Voer de code in

  Doei.

  • leuk die dagjes uit, allemaal een paar uur rijden dus aan benzine al heel wat kwijt.
   een doosje chocola of een handcréme is ook een prijs en daar maak je ook vrienden blij mee.

 15. prijs gewonnen voor dutch water dreams in zoetermeer moest voor 15 july ons opgeven,maar ze zaten al weken vol die tijd die we konden.later dan 15 july konden we de prijs niet meer inleveren.
  zoetermeer bedankt voor de goede service ??????????????????

 16. Vriendenloterij dagje uit kiezen is gewoon om mensen lekker te maken, alleen als je meespeelt krijg je iets. Ik speel mee en het uitje was in ieder geval hartstikke leuk!

 17. Jonge jonge, is dit weer de volgende lokker ? Waar moet ik die code invoeren.
  Vriendenloterij, als ik binnen 2 weken via “reacties” geen reactie van jullie heb ontvangen is het gedaan met onze deelname.

 18. Helemaal geweldig ,Kees heeft helemaal gelijk . Onze code is 5FN251337.Ik wil van U graag een reactie ,want dit is geen stijl ,en ik verwacht dan ook een passend antwoord .

  Fam Moeskops

  • je kan je code gewoon op de site invullen bij vriendenloterij zelf en dan op dagje uit naar keuze klikken na het inloggen en dan kun je code invullen en prijs kiezen

  • het is allemaal leuk en aardig met die belofte; je krijgt een dagje uit voor 4 personen als je meespeelt met extra lot. Maar, wat blijkt, je kan nergens je persoonlijke code invullen en/of je dagje uit kiezen op de site waarin in die brief staat beschrijven. denk toch om vriendenloterij op te zeggen.

 19. Hallo, Zou u me kunnen vertellen waar ik kan zien waar de opties voor bedoeld zijn. Kan nl. nergens een code invoeren en aangezien dat er 3 heb zou ik dit toch wel graag de prijs willen innen. Alleen nu is de vraag welke opties zijn er waar we heen kunnen.
  Ik hoop spoedig iets te horen.

 20. Mag ik mijn prijs ook weggeven, of is hij op naam?
  Ik ben zelf alleen, maar heb buren die nooit eens ergens komen, ik zou hun er een groot plezier meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>