Postcode Loterij Spel naar keuze

Postcode Loterij Spel naar keuze

Postcode Loterij Krassen

Beste winnaar, gefeliciteerd met uw prijs!

U kunt kiezen uit leuke, leerzame en spannende spellen. We hebben een aantal populaire spellen voor u geselecteerd. Dus voor ieder wat wils. Veel plezier met het maken van uw keuze en alvast veel plezier met uw spel!

Gebruik je persoonlijke code uit de brief voor het inloggen op: www.postcodeloterij.nl/spelnaarkeuze

 

60 thoughts on “Postcode Loterij Spel naar keuze

   • Wat een geweldige prijs, maar het is onmogelijk om een spel uit te kiezen, want ik kom op een beleggingssite!!
    Dus tot nu toe een onzincadeau!!
    Hoop gauw van u te horen op welke manier ik een spel kan kiezen.

  • waar moet ik in loggen???geweldig om een spel te winnen zo vlak voor de feestdagen en dan geen idee te hebben hoe ..!

   • Er zit een 3 stappenplan bij. Je moet het internetadres invoeren in de adresbalk en dan kun je meteen je winnaarscode invoeren. Ik kwam er eerst ook niet uit, maar met hulp van mijn zoon, was het een fluitje van een cent. Succes!

  • dit is weer een verlakkerij dit is de zoveelste keer dat je denkt leuk prijsje . nou vergeet het maar.normaal inloggen is niet eens m ogelijk BEDANKT!!!!!

  • Hoe moet ik inloggen om mijn prijs op te vragen.
   Zeer slecht. Waar moet ik mijn winnaarscode invullen.
   Als het zo moet, hoeft het voor mij niet meer.
   Jammer dan postcodeloterij.

 1. Waar moet ik mijn winnaarscode invullen?
  Zeer slecht aangegeven. Site niet bereikbaar.
  Een slecht teken voor postcodeloterij.
  Jullie moeten het wel anders doen, anders gaan er klanten lopen.

 2. of het nog eenvoudiger zou kunnen! het moet en zou een site moeten zijn waar je met een paar klikken bij je doel bent maar hier wordt ik niet wijs van heel slecht ..
  HOE KOM IK NU AAN MIJN 2 GEWONNEN PRIJZEN .
  met een beetje service hoop ik op informatie

 3. De zoveelste keer dat ik door de postcodeloterij voor de gek word gehouden.
  Eigenlijk een boevenstel.
  Wel reclame op je dag sturen,

 4. Slechte zaak ,welk elke maand snel geld innen maar als je ooittttttttttt is iets wint kan je je prijs niet eens opvragen ,WAARDELOOS .LAATSTE MAAND DAT IK MEE SPEEL NA AL DIE JAREN .

 5. Wat een zooitje daar bij de postcodeloterij, en over misleiden gesproken.
  Het word tijd dat hier eens actie word ondernomen door onze minister, aan deze postcodepikkerij.

 6. wat een geweldige prijs kan nergens code plaatsen heb je eindelijk na zoveel jaar wat kan je het niet opvragen laatste keer dat ik mee speel

 7. Ik sluit mij aan bij bovenstaande reacties. Een winnende code invoeren??? Maar hoe en waar???? Ik ben geneigd om de loterij op te zeggen, want zo word je mooi aan het lijntje gehouden. Graag een reactie.

 8. Winnaarscode is 44Y15L231
  Waar het naar toe moet:
  JJ de Gruijter
  Moolhoek 9
  2335XK Rockanje
  Weet ook niet waar ik anders de code moet invullen.
  Het idee is leuk maar waar je het in moet vullen is zondermeer oerstom.

  • Nooit je code weggeven! Ik heb 2 spellen voor je bestelt.alsjeblieft. En,wees blij dat ik een aardig persoon ben want had ze ook naar mezelf kennen sturen ;-) graag gedaan je zult ze binnen een paar dagen ontvangen.check je mail

 9. Dit is idd waardeloos! Hoe moet ik op de site komen als het adres niet klopt?? Altijd maar weer “Service unavailable” !!

 10. Jammer dat we niet verder komen op die site.
  We kunnen niet inloggen . Hoe kunnen we onze prijs
  nu uit zoeken. We konden net wel voor het gewonnen tijdschrift
  inloggen daar waren we blij mee !!.
  wil graag via de email een reactie van jullie
  met vriendelijke groet .

 11. Kan niet inloggen laat staan mijn code invoeren bedankt doe al zolang mee nog nooit wat gewonnen en nu dit voor een flutprijsje

 12. Lekker heb je een keer wat gewonnen kun je de prijs niet eens invullen ,mooi gemakkelijk iemand wat toezeggen en de prijs zelf kunnen houden omdat de winnaarscode niet ingevoerd kan worden. ik vindt een waardeloze actie

 13. Goedemorgen, ik heb een prijs gewonnen maar weet niet waar ik mijn persoonlijke code moet invoeren graag uitleg.
  mvr.gr Han Heck

 14. Ik ben 74 jr.speel alredelijk lang mee,heb ik geluk,kan ik m’n prijs/spel niet claimen!!??
  Gaarne afhandeling dezes!!!!
  Ik zou haast m’n vertrouwen in U verliezen!Is dat nodig??

 15. Na héél veel jaren trouw meespelen,is het geluk mij gunstig,en heb ik als 74 jarige ‘n bordspel gewonnen,fantastisch voor de kleinkinderen!
  Maar als men dan ook niet daadwerkelijk via U Site kan uitzoeken en dus ook niet de prijs kan bestellen,ga ook ik twijfelen,die toch zo graag in deze maatschappij en instellingen als deze wil blijven geloven!?Moet ook mij nu achter die schare van teleurgestelde mensen aansluiten,U loterij ook opzeggen,of komt U toch nog met ‘n oplossing!!??B.Ditmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>