Postcode Loterij Dvd naar keuze

Postcode Loterij Dvd naar keuze

Postcode Loterij Krassen

Beste winnaar, gefeliciteerd met uw prijs!

U kunt kiezen uit leuke, informatieve en spannende DVD boxen. Er zijn een aantal actuele titels voor u geselecteerd. Dus voor ieder wat wils. Veel plezier met het maken van uw keuze en alvast veel kijkplezier!

Gebruik je persoonlijke code uit de brief voor het inloggen op: www.postcodeloterij.nl/dvdnaarkeuze

 

117 thoughts on “Postcode Loterij Dvd naar keuze

 1. Ik ben het met de vorige mail eens. Leuk om eens iets te winnen.
  maar je kunt nergens je persoonlijke code kwijt.
  Laat staan een DVD-box naar keuze uit zoeken.

  • waar kan ik de code vinden ????
   ik heb herinnering brief gekregen om mijn DVD box uit te kiezen ….. maar ……?!!!!!! hopeloos !!!!

 2. Weer kan ik mijn prijs niet innen. En mijn persoonlijke code nergens kan invoeren .Zo maak je geen vrienden. Ik win al nooit wat en als je dan iets hebt, wil je het ook innen. Laat even weten hoe alsnog te handelen.
  W.v.d.H

  • veel reclame op hun site maar waar ik voor kom niets te vinden ik ben geen leek in dit soort dingen maar helemaal niets . en de Postcode loterij reageert nergens op . goed gedaan postcode

 3. Als je de dvd naar keuze aantikt,gaat die niet meer verder.Op alle manieren geprobeerd.Jullie moeten toch wat aan doen.Als ik die klachten allemaal leest?

 4. Ik ben ook niet al te positief over de Postcodeloterij maar de DVD’s opvragen en bestellen gaat probleemloos als je maar niet naar de site gaat via Google maar gewoon het volledige adres in de adresbalk intypt, dan gaat het allemaal goed

 5. Als je gewoon even rustig kijkt heb je binnen 5 minuten een dvd box gevonden, maar de mensen willen tegenwoordig alleen nog maar alles voorgekauwd krijgen.
  met andere woorden kijk eerst eens voor je begint te zeuren.

  J Rechts

 6. heb diverse pogingen gedaan om de dvd box te vinden. helaas zoals vele anderen zonder succes. kan het niet simpeler?????

 7. In deze maatschappij kan er niets in 1x goed gaan.
  Ook ik kan met geen mogelijkheid , op eenvoudige wijze, mijn
  persoonlijke code invullen.
  Denk zo onderhand al wel eens na over een andere loterij .

 8. In 1x iets goed doen lukt niet meer .
  Ook ik kan de persoonlijke code niet invullen.
  Zo onderhand ga je wel eens denken over een andere loterij.

 9. Is het weer zover, wordt je weer blij gemaakt met een dode mus, je komt iedere keer in een verkeerd veld terecht, is het zo moeilijk om een goede internetpagina te maken die gebruiksvriendelijk is??

 10. postcode loterij bedankt een leuk kado en het traject verloopt uitstekend wanneer je bijsluiter goed leest en op de juiste adresbalk
  invult mijn complimenten

  • Is het niet heerlijk om voorlopig de dvd box niet te gebruiken
   Hij gaat dan nog langer mee.
   Je moet dat soort dingen positief bekijken.

 11. Win iets, maar nergens kan je op de site vinden waar je naar dvd box kan kijken om uit te kiezen. dat vind ik zo jammer.

 12. Win je iets, maar nergens kan je op de site vinden waar je naar dvd box kan kijken om uit te kiezen. dat vind ik zo jammer.

 13. Wat een oplichting met die Postcode loterij, er is nergens een mogelijkheid om je persoonlijke code in te geven. Hier moeten we met ze allen wat aan gaan doen, RADAR, OPGELICHT enz enz.

 14. Ook ik kan mijn persoonlijke code niet invullen….ik ga mijn vier loten opzeggen, heb ik zo iedere maand prijs grrrr Inderdaad een tijpisch geval voor Radar!!!

 15. Klacht dvdkeuze niet te vinden zoals zoveel winnaars met mij postcode loterij ga je s
  Schamen zo kan ik ook mooi weer spelen hoop dat het loterijgeld wel naar de goede doelen gaat hoop dat het progamma radar hier een uitzending aan wil besteden namens denk ik alle gedupeerde winnaars misschien word het tijd om dan maar allemaal op te zeggen en schaam je dan postcode loterij daar zijn alle goede doelen dan de dupe van en dat hebben jullie op je geweten dus doe er iets mee

 16. Leuk zo’n dvd box alleen jammer dat je hem niet kunt innen heb al 2 loten afgezegd en de laatste duurt ook niet lang meer bedankt pc loterij goed bezig

 17. Na jaren eindelijk een prijs! Nou, het is meer een kat in de zak.
  Ik zoek niet naar De Jong Intra reizen, maar een lijst met te kiezen DVD’s. Niet te vinden
  Op TV lijkt een prijs winnen een feestje, maar de werkelijkheid is dus een kater zonder te hebben gefeest!!!

 18. Ben het eens met de mevrouw boven mij. Na jaren eindelijk een prijs! Nou, het is meer een kat in de zak.
  Ik zoek niet naar De Jong Intra reizen, maar een lijst met te kiezen DVD’s. Niet te vinden
  Op TV lijkt een prijs winnen een feestje, maar de werkelijkheid is dus een kater zonder te hebben gefeest!!!

 19. Iets invullen om je verdiende prijs te krijgen lukt niet.
  zoals vele mensen. Echter een extra lot kopen is een makkie. Heel jammer van de postcodeloterij. Geen verkochte loten, geen prijs. Heel erg kinderachtig!!!!!

 20. Alweer een misser van de postcodeloterij. We hebben al meerdere keren een bericht gekregen voor een uitnodiging. Moet je wel even aanmelden op de pc. Je krijgt dan een bericht via de mail. Maar dat is altijd dat we helaas niet bij de genodigde zitten. Nu kreeg mijn moeder een leuk prijsje, een dvd. Die je uiteraard via de pc moet aanvragen. Maar ook lukt het ons niet om je winnaarscode in te vullen. Wat wel heel makkelijk lukt is om nieuwe loten te kopen. Is zo gedaan. Maar een prijsje innen lukt niet. Wij zijn al van het begin lid van de postcodeloterij, veel prijzen vallen op mensen die net lid zijn geworden, goede reclame voor jullie. Het is voor ons de zoveelste teleurstelling.

 21. Je kan je dvd box wel krijgen. Je moet het alleen invullen in de http balk bovenin dus niet via de zoekbalk van google. Succes allemaal mij is het gelukt

 22. Slechte reclame voor de postcodeloterij waarin ik al jaren meespeel (ja, ja voor de goede doelen). Ik ga ook niet meer bellen, want dan word je weer omgepraat met allerlei smoezen. Ik zeg mijn deelname op!!!

 23. Bedankt postcodeloterij !! Eindelijk iets gewonnen dacht ik,alleen lukt het van geen kanten om op de site te komen laat staan de gewonnen prijs te innen.Dit noemen ze :blij maken met een dode mus!!

 24. wat is dit ongelooflijk slecht !!!!!!!!
  Er is niet door te komen.!!!!!!!!!

  Bel me even s.v.p. als jullie dat wel lukt.
  0650234705

 25. Ik heb een DvD box naar keuze gewonnen, maar kan deze niet activeren op jullie site. Dat is wel balen. Win je een keer wat kun je niet bij de prijs.

 26. Voor de zoveelste X geprobeerd. Dacht eens te incasseren.
  Bellen is ook een optie maar dan moet je het er wel voor over
  hebben dat er een lange wacchttijs is. Dus maar afhaken.

 27. Helaas valt de keuze aan dvd’s erg tegen. Meer voor 50 plussers en mensen met (klein)kinderen. De actuele titels die “speciaal voor mij” geselecteerd zijn, zijn absoluut niet mijn smaak. Had liever zelf wat uitgezocht ;)

 28. Wat ingewikkeld. Het is gewoon weg een slimme reclamecampagne. Ik kan niet vinden hoe ik mijn prijs kan innen. Waardeloos.

 29. waardeloos denk je een DVD Box naar keuze te hebben gevonden. Zeer ingewikkeld, lijkt wel een goedkope reclamestunt. Ik kan niet vinden waar ik mijn prijs kan innen en mijn code kan invullen.

 30. Winnen doe je bij ……. de postcodeloterij maar dan de prijs innen dat is een ander verhaal na intikken van mijn prijscode verschijnd er onjuist nummer terwijl het wel degelijk het goede nummer is wat in de brief staat. dan komt er ook onder te staan vul opnieuw het juiste nummer in ga ik het opnieuw doen komt er weer te staan onjuist het nummer is zojuist al ingevoerd al met al ik kan invoeren tot Sint juttemis dus ook verliezen kun je bij …….De Postcodeloterij.

 31. Dank je wel postcodeloterij alweer een prijs heerlijk,
  maar wat een zeurpieten van ik kan het niet vinden ,
  de EERSTSE link de beste daar vul je de code in en klaar
  is Cees.

 32. Jeetje wat een termen vliegen hier over het papier over de postcodeloterij…………….als al degene die zoveel kritiek hebben nu eens zouden lezen wat er op het papier staat wat ze hebben gekregen?

  Dan was het in een minuutje geregeld…………..wie zijn hier nu dombo’s, onbetrouwbaar, slecht………..etc.etc. om een ander zo te betichten? En om echt helemaal niets anders dan hun eigen domheid ??????

 33. Zeker een grapje???? Ik kan nergens een mijn persoonlijke code invullen om een dvd uit te kunnen zoeken! Is dit VEEL BELOVEN WEINIG GEVEN DOET EEN GEK IN VREUGDE LEVEN????

 34. Ik kan mijn tijd beter gebruiken dan om al deze onzin te lezen. en wil zeker geen verplichting hebben om mijn pc. te laten veranderen. ik wil iets of wil niets maar gelieve geen onzin. ik ga er nu tot over om mijn vriendenloterij op te zeggen wens geen verdere onzin te ontvangen.
  W Engbersen.

 35. je kan de gewonnen prijs niet eens op vragen erg jammer wel geldinnen maar niks er voor terug als je iets win jammer ik ga het opzeggen meer als dat win je toch niet gr

 36. Weer verwend… Leuke dvd uitgezocht. Goed voor elkaar hoor. Was de stroopwafels nog niet vergeten. Dank je wel!

 37. waardeloze aktie kan helemaal geen keuze maken wat er beschikbaar is dat kan je begrijpen met de postcodeloterij komt waarschijnlijk door het huwelijk met caroline tensen ga zo door dan verliezen jullie een hoop klanten

 38. Was inderdaad even zoeken,maar inderdaad de link invullen in balk,er komt wel een s achter de http te staan dan pakt hij de link.Bestellen was inderaad zo gebeurt.
  Succes iedereen

 39. Wat een biep actie ik kan de code ook niet vinden, en Betty over dom gesproken, jij bent de vrouw dus wie is er dom, en ik ga zeker opzeggen ik heb in al die jaren alleen maar een paar kleine rot prijsjes gewonnen, waar je ook nog de ……. naar moet zoeken

 40. Even goed de brief lezen en je vind het zonder problemen
  Helaas is het alweer, zoals gewoonlijk, niet eens de moeite waard.
  Weer schepen ze de mensen af met oude rotzooi. Dvd’s die bij het Kruidvat voor nog geen euro in het schap liggen, omdat niemand ze wil.

 41. Wat ontzettend leuk om een DVD naar keuze uit te zoeken, maar niet heus, helaas niet te vinden, heel erg jammer en bijzonder slecht georganiseerd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>