Postcode Loterij Dagje weg

Postcode Loterij Dagje weg

Postcode Loterij Krassen

Beste winnaar, gefeliciteerd met uw prijs!

U kunt kiezen uit leuke en verrassende dagjes weg voor 4 personen.
Of u nu met uw partner, gezin of met vrienden gaat. Naar een museum
of dierentuin. Het belooft een heerlijke dag te worden. Veel plezier met
het maken van uw keuze en alvast veel plezier tijdens uw dagje weg!

U kunt uw winnaarscode uit de brief invullen op:

www.postcodeloterij.nl/dagjeweg

 

63 thoughts on “Postcode Loterij Dagje weg

  • ik heb via mijn schoon vader 10 dagjes weg gewonnen maar daar heb je weinig aan als alles in het westen is wij wonnen in drenthe de kids verheugen zich voor niks waar om geen apen heul of ponypark jammer.

  • Mensen wat zijn we toch aan het klagen, als je alle stappen volg dan is het heel simpel wel goed lezen!!!! Dan heb je kaarten binnen tien minuten .

 1. Wij hebben wel gevonden wat we gewonnen hebben, wij gaan met het gezin gezellig een dagjes weg naar Madurodam en naar de artis.. Postcode loterij bedankt
  Fam uit koudekerk aan den Rijn

 2. zondag 15-12-2013
  ik ben vanaf september bezig om de kaarten van dagje uit te innen via
  vrienden loterij postcode loterij ik heb 3 briefen liggen met codes nou vergeet het maar je krijgt geen contact ik vindt het schande mensen worden blij gemaakt met een dooie mus,ik had een gezin beloofd dat ze namens ons met de kerstvakantie een dagje uit konden gaan jammer ze waren al blij dus het feest gaat niet door!!!!!!! postcode of giro loterij jullie verliezen klanten!!!!!!!!!!!!!

 3. Mooie boel. Krijg je als prijs dagje weg voor 4 personen en je kunt zoeken tot je een ons weegt maar nergens kun je je prijs innen. Ga dus per 1 januari
  stoppen met deze organisatie.

 4. Geachte mevrouw/ meneer

  Vanmorgen bezig geweest om de prijs van het dagje uit te boeken.
  Maar het lukt met geen mogelijkheid.
  Wilt u mij hierover bellen of via de email mij berichten?
  Tot 31januari kan ik boeken.
  Vriendelijke groet, W. De Breij

 5. Prijs gewonnen: dagje uit. Voor 31 oktober 2013 heb ik geen gelegenheid gehad dit te boeken o.a. door ziekenhuisopname. Kan het nu nog ???

 6. Mooi niks dus weer ,waarom toch zo moeilijk doen
  nergens te vinden waar je de winnaarscode kunt invullen
  nee het is geen reclame voor de postcode zo verliezen jullie
  klanten doe al jaren mee zolang als het bestaat maar noooooooooit
  niets. en de prijzen meer verdelen waarom alles op een hoop je
  kunt meer mensen gelukkig maken, met kleinere prijzen.en is ook leuk.

 7. Hoe kan ik in hemelsnaam een prijs van jullie incasseren voor mijn 2 loten? Vorige keer is het nog gelukt voor de Batavia werf 4 personen op 31 dec. 2013, daar aangekomen blijkt het nog verlengd te zijn met een ruime week. Nu zijn de prijzen niet te incasseren, ben al lid vanaf het begin maar krijg nu wel mijn twijfels of ik dit nog langer wil!!!

 8. Leuk om een prijs te winnen, maar nergens is te vinden hoe je je winnaarscode moet invoeren en dus ook niet mogelijk om een dagje weg te kiezen. Stuur dan een geldprijs, want dit is een erg dode mus, waar je niets aan hebt. Graag een reactie om dit om op te lossen.

 9. Jullie kunnen makkelijk prijzen weggeven, heb 3 toten en de prijs dagje uit gewonnen je komt met geen mogelijkheid op die side dit is geen reclame voor de postcodeloterij we doen al vanaf het begin mee maar dit is mensen voor de gek houden

 10. ja hoor endelijk een prijs in zoveel jaren kun je kiezen een dagje weg met je kinderen denk je dan . maar als je in het noorden woont heb je wel pech want de actracties of museums zijn voor ons zo ver weg dat als we er heen gaan dat we er te veel geld bij moeten doen want de reiskosten zijn dan weer te duur waarom geen actractie ,dierentuin.museum in het noorden of tellen we weer niet mee want er word in het westen wel eens gezegd aan andere kant van zwolle houd de wereld op als het zo moet dat we alleen maar recht hebben om loten te kopen maar niet mee doen voor de prijzen is de keuze gauw gemaakt om te stoppen met loten te kopen

 11. HOERA EEN PRIJS GEWONNEN LEUK HOOR IK BEN 85 JAAR HOE KOM IK DAAR? HET WORDT VOOR MIJ EEN DUUR DAGJE
  EN WAT HOUDT HET IN? WAT DUIDELIJKER WAS WEL BETER GEWEEST WEET JE WAAR JE AAN TOE BENT WIN IK EENS WAT EN HEB IK ER NIETS AAN

 12. Hallo Postcodeloterij,
  In de loop der tijd 2x prijs bij jullie waarvan 1x voor een tijdschrift naar keuze en 1x voor een dagje weg met 4 personen. Maar het innen van de prijs is niet te doen want nergens kun je de code invoeren.
  Helpt u mij hiermee want anders is het inderdaad wat anderen ook zeggen, mensen blij maken met niks

 13. heb ook verschillende dagjes uit,leuk bedacht maar nu lees ik dat het maar tot 30 april geldig is ,moest toch heel het jaar kunnen,jammer hoor,ik woon zelf in zeeland,je moet een eind rijden ,en toch veel kosten maken het is vervoer auto of trein.postcode graag wat dichter bij ,en zeker als je ze zo vlug moet opmaken,is voorjaar wel wat leuker en beter weer.

 14. hallo.
  ik heb ook 4 loten voor de dierentuin,en 3 voor madurodam.
  hartstikke leuk,maar dat is 4 x 4 kaarten en 3 x 4,nou ik vind 1 keer genoeg om tegaan,of kan ik ze weg schenken,ik woon in vlissingen in zeeland,niet naast de deur.

 15. ik dacht ook dat de prijzen wisselen nog steeds de zelfde uitjes ik heb 13 loten van mijn schoon vader dus 13 dagjes uit moeten verdeelt worden maar alles is ver weg doe wat gezegd is verander ik kijk elke dag !

 16. geachte mensen
  Ik hoop dat u weet ,dat er in het noorden ook nog mensen wonen.
  Ik heb 6 kaarten ontvangen,en nu moet ik een keuze doen .
  Alleen in het westen ,ja leuk als je er woont ,maar wij wonen in Groningen.
  Er zij al verschillende locatie’s uit gehaald, waarom?
  ik hoop nog iets te vinden , misschien dierentuin EMMEN??
  ps In het noorden zij ook hele leuke attracties. MVG Johanna

 17. Hiep hiep hoera!!! Prijs gewonnen.
  Alles in het noorden of westen van het land. Bij vele prijzen moet ook nog eens bij betaald worden, een schande.
  Beter zou zijn als de postcodeloterij hun prijzen zelf regelt, en in geld uitkeert. op deze manier maak je veel meer mensen blij, of moeten de leveranciers van de prijzen daar ook nog veel geld aan verdienen.
  Ik vindt dit een misser van de postcodeloterij.!!!!!!

 18. Voor de zoveelste keer gekeken naar de dagjes weg van de postcodeloterij, het aanbod blijft gewoon hetzelfde, allemaal beneden de grote rivieren. Wat mij ook opvalt is dat er gevraagd wordt om voor 30 april mijn dagje te kiezen maar dat die dagjes ook geldig zijn tot 30 april!!! Jammer! Mijn ervaring met de vriendenloterij is beter, daar verandert het aanbod regelmatig, heb al verschillende mensen blij gemaakt met kaartjes voor Plopsaland!

 19. De laatste weken win ik elke keer dagjes weg.nu begint mijn werkgever te klagen dat ik te weinig op me werk ben .nou bedankt hoor postcode loterij

 20. Heb me suf zitten zoeken om de code in te voeren maar nergens te vinden. Heb je zogenaamd een prijs gewonnen {5 loten } maar als je in Zeeland woont en je wil naar Amsterdam dan zie ik dit niet als prijs maar als een heel dure dag!!! Of ov of eigen auto plus eten/ drinken voor 4 pers. kost al vlug 3a 400 euro. Nou bedankt!!!!!!!!!!

 21. Nou, wat een ondankbare reacties allemmsl zeg! Echt Holland op zijn smalst. Alles moet ook gelijk gratis zijn he!
  Het is toch gewoon leuk dat de toegang van wat je kiest vrij is??? Scheelt toch lekker. Zeker voor de zeurpieten die nief weten wat ze met hun 10 lotenaan moeten.
  En op de mensen die reageren van ik wil je kaarten wel wordt dsn niet gereageerd. Dan is iedereen pleite!
  Ik erger me echt rot hier. Schaamteloos geeoon…

  Postcodeloterij

 22. Wij hebben zo net een dagje uit naar het Ouwe Hands Dierenpark gekozen voor 4 personen.
  Iedereen die zit te klagen over dat ze hun code niet in kunnen voeren, er staat een link onder het verhaaltje dat je gewonnen heb, kopieër dat en plak het boven in je balk.
  Zo kom jij wel aan je dagje uit.
  En voor mensen die in het Zuiden wonen, Apeldoorn is niet zo heel ver.

  Bedankt Postcode Loterij voor de leuke prijs (:

 23. Wat een bullshit zooi. Een prijs gewonnen en de keuze gemaakt.
  Binnen enkele minuten krijg je een mailtje ter bevestiging. Yep nu 48uur later nog niks. En nee niet in mijn spambox.
  Mailtje gestuurd naar postcodeloterij en dan het fatsoen niet hebben om een reactie te geven. Ik kost hiervan.
  Hoop zo dat ze een prijs aan de deur komen geven. En raam ik de persoon direct op zijn postcodeloterij muil.

 24. Het lukt wel om op de juiste site te komen.
  Veeg je bovenbalk schoon (dus niet de google balk waar je normaal je opdracht intypt) en typ daarin:
  Typ je code in.
  Ga met zijn allen rond het scherm zitten en kies samen waar je heen wil, je kan maar 1 keer je code invoeren en kiezen.
  voer je emailadres in en bevestig. Je krijgt een email over de bevestiging.
  Let op de datum dat je code niet meer geldt.
  Succes

 25. Ik heb twee loten van de postcode loterij, en heb 2 dagjes uit voor 4 personen gewonnen, en wil er niets mee doen, als iemand deze beide dagjes uit wil hebben en mij daar een vergoeding voor geeft mag ze komen ophalen

 26. goedemorgen heb van de week mijn kaartjes geactiveerd en als wijziging mijn nieuwe email doorgegeven
  mijn oude is niet meer actief
  nu komen mijn kaartjes niet binnen via de mail dus denk toch dat ze naar mijn oude mail zijn gestuurd terwijl die is opgeheven
  waar moet ik zijn om toch de kaarten binnen te krijgen van artis

 27. Ik heb een dagje weg gewonnen voor 4 personen. Nu wil ik naar Apenheul (deze keuze staat ook aangegeven in de brief). Maar als ik vervolgens online de kaartjes wil bestellen staat dierenpark Apenheul niet tussen de kiesoptie. Weet iemand hoe dit kan?

 28. IK heb me gisteravond aangemeld voor een dagje uit.
  De code ingevuld dagje uit naar madourodam. daarna zou ik een mailtje krijgen maar na een half ur nog geen mailtje en aangezien dat het nogal laat was heb de computer afgesloten en ben gaan slapen. nu is er de andere dag nog geen mail, dus ne moet ik gaan bellen in de hoop dat ik snel contact krijg.

 29. wij hebben volgens de de mail (dagje weg gewonnen) zouden code thuis krijgen, .maar geen code gekregen ..Kunnen we het ook niet activeren
  9212 VC
  hoe kunnen we dat dagje uit nu reserveren als je geen code krijgt ?
  Blijkbaar gaat er veel meer fout als ik de reacties zo lees .
  Als je een potje ijs hebt gewonnen krijg je wel een brief thuis , en nu zie je geen brief , hoewel ze het wel beloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>