Postcode Loterij Cadeaulot

Postcode Loterij Cadeaulot

Postcode Loterij Winnen

Wat een feest! De Postcode Loterij biedt u een gratis extra kans op een groter deel van de PostcodeKanjer van € 48,9 miljoen! Activeer nu uw gratis lot en speel mee! Vul uw activatiecode in en speel mee met een (extra) lot in de Nationale Postcode Loterij.

U speelt mee met de Nationale Postcode Loterij zolang u wilt.

vul uw activatiecode in op:

www.cadeaulot.nl

 

Lukt het niet om te activeren ga dan naar www.gratismiljoenen.nl

43 thoughts on “Postcode Loterij Cadeaulot

 1. Waarom kan ik niet op een simpele manier mijn Postcode loterij cadeaulot activeren of word ik misschien blij gemaakt met eendode mus??

 2. Kom er nu achter dat wanneer ik dit “gratis” cadeaulot wil activeren , wel eerst een extra lot moet kopen. En dat terwijl ik al jaren mee speel.
  Op het z.g. “gratis lot” wordt daar geen enkel woord aan besteedt.
  Is dat misleiding? Ja dat is misleiding!

  • is inderdaad zo. oplichterij. was net aan het kijken weer en op e cadeaulot staat activeren voor 28 december en vandaag is 27 december en dan wordt vermeld al actie is afgelopen!!!!!! gewoon allemaal een klacht indienen bij de ombudsman en reclame commissie denk ik.
   gr
   Djieto

 3. met de vorige reactie helemaal eens.
  lokkertje je kunt het lot niet activeren
  weer addertje onder het gras.
  kost toch weer geld als je niet oplet

 4. weer een actie waar je blij gemaakt wordt met een dooie mus. kan het lot niet activeren. speel al met 2 loten mee. is genoeg in deze moeilijke tijd.

 5. Wat een misleiding van die cadeaulot. Het woord zegt cadeau maar dat is het niet. Je moet eerst een lot kopen. Dat staat niet vermeld. Echt heel erg teleurgesteld dat de pc loterij zulke acties bedenkt.

 6. Verlakkerij !!
  En als het je wel lukt kun je alsnog een lot kopen. Waar is hier de notaris die hier op toe moet zien !! Dit kan dus zo maar; ik denk dat ik een goede daad ga stellen voor 2014 en mijn deelname ga beëindigen

 7. Een perfecte actie om je leden kwijt te raken.
  Tien duizenden mensen met een miniumloon die net een lot kunnen kopen en hopen door mee te spelen een extra-tje mee te pikken, blij maken met een dooie mus. Puur bedrog, zogenaamd een gratis extralot.
  Schande, jullie moeten je diep schamen.

 8. echt niet, weet t ben laat, maar activeren van een gratis lot voor 28 december, betekent ook 27 december nog activeren, lukt niet, ook niet via google chrome, dit is een goede voor kan nie waar zijn!

 9. volgens mijn kalender komt 27 december vòòr 28 december. Dus nog op tijd om te activeren. Mooi niet dus. Krijg ik nog een nieuw lot toegestuurd om op dezelfde voorwaarden mee te doen?
  Ik speel al mee met 2 loten, dus ik verwacht niet de voorwaarde dat ik nu nog een lot moet kopen! Graag een reactie van de Postcodeloterij.

 10. Hoezo, “deze actie is afgelopen”, op het lot staat duidelijk vermeld dat het lot voor 28 december geactiveerd dient te worden. Vandaag is het 27 december, het activeren zou dus gewoon mogelijk moeten zijn. Ik verwacht dan ook dat mij de mogelijkheid wordt geboden om mijn cadeaulot te activeren. Of is er toch weer sprake van misleiding!!!!!

 11. Dit klopt voor geen kant Postcodeloterij !!!
  gratis lot in de nieuwe agenda 2014 .. activeren VOOR 28 DECEMBER staat op het lot !!
  en wat schept ook mijn verbazing op 27 DECEMBER ► deze aktie is afgelopen ◄ DIT KUNNEN JULLIE NIET MAKEN !!!!!!!!!!!!!!
  als jullie zo met de spelregels omspringen .. denk ik dat ik maar stop met jullie (K)Loterij !!!!

 12. ik krijg een voordeelagenda gestuurd vrijdag10 januarie
  met een extra lot gratis met de mededeling
  activeer uw lot voor 28 december dan maakt u extra kans
  goed bezig postcode loterij dit slaat nergens op
  ik speel al van het begin mee maar ik denk dat ik er mee ophou

 13. Een klotezooi die Postcode-loterij. Er is maar één ding wat telt, om met zoveel
  mogelijk loten mee te spelen. AN MIUJN HOELA , NEVER!!!!!!!!!

 14. Wat ik ook probeer!!!!!!!!! krijg het niet voor elkaar om het lot te activeren!! Zou het niet vriendelijker zijn van de postcodeloterij om de winnaars een beetje op weg te helpen??
  met vriendelijke groet,ellie

 15. Ben ook al maanden bezig om wat informatie te krijgen, maar al wat ik krijg is steeds weer slechtere zin. Om contact te krijgen moet je van hoge huizen komen. Ga zo door directieleden van de postgiroloterij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>