Postcode Loterij Bordspel naar keuze

Postcode Loterij Bordspel naar keuze

Postcode Loterij Krassen

Beste winnaar, gefeliciteerd met uw prijs!

U kunt kiezen uit leuke, leerzame en spannende bordspellen. We hebben een aantal populaire bordspellen voor u geselecteerd. Dus voor ieder wat wils. Samen met familie of vrienden een avond vol spelplezier. Met uw favoriete bordspel heeft u gegarandeerd een gezellige avond! Veel plezier met het maken van uw keuze en alvast veel plezier met uw bordspel!

Gebruik je persoonlijke code uit de brief voor het inloggen op: www.postcodeloterij.nl/bordspelnaarkeuze

 

67 thoughts on “Postcode Loterij Bordspel naar keuze

 1. wat een vreugde in ons gezin. Na 2 x ijs gewonnen te hebben in c.a. 20 jaar meespelen eindelijk eens een prijsje waar we iets aan dachten te hebben. Een bordspel. Nou ik deel de mening van de andere reacties. Wat een gedoe en ik kan nergens mijn winnaarscode invullen. Was zo leuk geweest voor sinterklaas kado.

  jammer jammer, imago bevestigende actie van een zgn goede doelen actie. weel weer duur drukwerk maar helaas…………. of krijg ik wel een reactie op dit bericht? ik ben benieuwd.
  Ron Kinkelaar

 2. Hoi,
  Ik wil even zeggen dat ik zojuist mijn gewonnen prijs met suc6 heb gekozen
  Beetje zonde dat als je iets gewonnen hebt en het lukt je niet meteen om aan je gewonnen prijs te komen je dan gelijk het achterste van je tong laat zien
  Ik weet zeker dat als je gewoon netjes hulp vraagt aan deze organisatie je gewoon geholpen gaat worden
  Thanks Postcode loterij
  Ik ben blij :-)

 3. Heb ik een keer een KLEINE PRIJS gewonnen kan ik de code niet invoeren, dan maar telefonisch proberen,. Waardeloos.

 4. wat een armoede.
  Het lijkt wel of het expres moeilijk wordt gemaakt om
  je prijs te innen. HEB T INMIDDELS OPGEGEVEN.
  POSTCODE LOTERIJ SCHAAM JE!!

 5. Is leuk om iets te winnen maar als je niet kan in loggen .
  of de site niet openen.
  tja stuur dan niet de code op .
  Net zo als die bingo kaarten heb ze nooit gehad
  grt jt punter

 6. Sommige mensen hebben kennelijk liever dat de Postcodeloterij het spel meteen bij de voordeur aflevert… Inderdaad érg moeilijk om een bijgeleverd briefje te lezen,NOT!
  Stap 1, stap 2, stap 3….oei. lastig, wat zou eerst komen?? Gewoon LEZEN en INVULLEN.
  Nee hoor, het briefje is overduidelijk, de site is prima, dus niks mis mee.

 7. Echt mensen LEES de brief!!! Er staat heel duidelijk in dat je moet inloggen op bordspelnaarkeuze
  Als je dit doet kom je namelijk gelijk op de juiste! site terecht waar je je code in kan vullen!!!! Heb net het spel De Hobbit besteld en het magazine 100% NL.

  Begrijpend lezen is en blijft moeilijk!!…….

 8. Dag,
  Leuk om een bordspel te winnen. Toch even het gegeven paard in de bek kijken: ik mis de spellen voor slechts twee spelers. Jammer en toch bedankt. Gegroet.

 9. Ook ik kan de code nergens invoeren ,lekker goedkoop om deze prijzen weg te geven .verwacht wel een reactie van de postcodeloterij !!!mijn bekers ijs waren makkelijker ,gewoon op halen bij de slager ,hahaha

 10. Wil jongetje dat door omstandigheden toch al weinig heeft verrassen met spel. Gelukkig had ik nog niets gezegd. Kan er niet bij komen. Waardeloze prijs zo.
  En ja was naar goede site gegaan maar die geeft niet thuis.

 11. Ook ik kan niet inloggen op de site, staat de site is niet beschikbaar sorry voor t ongemak heel vervelend om zo aan je prijs te moeten komen of mischien wel helemaal niet ook bij alle links hier op site kom ik er niet.

 12. nou ik heb net zoveel als de anderen mensen die geschreven hebben helemaal niets kan niks in vullen
  fijn die postcode deoe3 van het begin mee nog geen goede prijs gewonnen
  alleen een beker ijs waarde loos

 13. Tsja dat is leuk win je een prijs kan je het niet innen. Ik denk er over om maar op te gaan zeggen. Dit is echt geen stijl.. Zo te lezen ben ik niet de enigste die tegen dit probleem op loop. Het lijkt oplichting.

 14. Direct stoppen met die waardeloze prijzen zoals een dagtrip ijsje bloemen stroopwafels etc.etc, dit slaat totaal nergens op, de mensen spelen mee om een geldprijs dus dirrct stoppen met die goedkopelokkertjrs

 15. Zou graag mijn persoonlijke winnaarscode in willen vullen op de site, maar helaas kan ik dit nergens, graag hoor ik spoedig van u, hoe ik dit wel kan doen!
  mvg

 16. nou…he..he…mij is het ook gelukt hoor. Je moet inderdaad niet via google naar de postcodeloterij maar het www adres intypen boven in de zoekbalk. Dan krijg je direct de mogelijkheid om je code in te voeren.
  Jammer dat er maar een keuze uit 4 spellen mogelijk is. De spellen die op de brief staan afgebeeld staan lang niet op de site. Naaierij!!

 17. Waardeloos doe al jaren mee met de postcodeloterij maar als je een prijs heb kan je niet in inloggen met de winnaarscode :ik heb code C3K5Rl79SY hoop dat ik wat hoor van jullie.

 18. Wat een gezeur!!!!!!
  Kan ik eindelijk mijn code invoeren dan kan ik een spel uitzoeken dan moet je volgende stap groene balkje aantikken om spel uit te zoeken weigerd die weer!!!! Hoe hard je ook tikt nou ik geef het op! Goedkoop voor de postcode loterij zo!!! Mensen blij maken met een dode mus!!!!!!

 19. kan ook zowel de webshop niet vinden,noch een plaats,waar ik mijn winnaarscode kan invoeren.De zoveelste keer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>