Postcode Loterij Boek naar keuze

Postcode Loterij Boek naar keuze

Postcode Loterij Krassen

Beste winnaar, gefeliciteerd met uw prijs!

Wat een leesplezier! In alle rust kunt u heerlijk wegdromen met een goed boek. Speciaal voor u bieden wij een keuze uit de populairste titels van dit moment. U kunt kiezen uit leuke, informatieve en spannende boeken. Voor ieder wat wils. Veel plezier met het maken van uw keuze en alvast veel leesplezier!

Gebruik je persoonlijke code uit de brief voor het inloggen op: www.postcodeloterij.nl/boeknaarkeuze

 

67 thoughts on “Postcode Loterij Boek naar keuze

 1. Ik heb een brief gehad dat ik een boek gewonnen zou hebben maar ik kan niet vinden waar ik de code in moet voeren.
  Met vriendelijke groet G. Ooms

 2. waardeloos, zoals al deze prijzen die zogenaamd geweldig zijn, je moet altijd wat doen en het gaat nooit eens gemakkelijk, maak gewoon geld over en klaar

 3. Ik heb een prijs gewonnen , maar tot vele malen toe geprobeerd
  om mijn boek te innen maar nee hoor geen balk te vinden

 4. Internet begin steeds meer te haten. Nog even en je zit er dag en nacht achter. Ik baal ervan. En als het dan nog iets oplevert. Waar moet ik mijn code plaatsen. Geef een boekenbon en ik ga heerlijk bij de boekwinkel snuffelen. Dat is pas een feest. Dit is droefnis troef.
  Laat de boekhandel ook wat verdienen. Die zijn belangrijk, ik koop ook absoluut niets via internet. Ik steun de kleine middenstand.
  Groeten, Pien van der Kleij

 5. Aanvankelijk dacht ik ; moet ik hier nog tijd in stoppen. Alle hiervoor geleverde kritiek is juist. Wat een feest zo’n prijs,(keuze uit nb. gekozen titels) die je niet kunt innen!. Waarom doe ik eigenlijk nog mee met de Postcodelariekoek. Welnu, ik doe mee, omdat ik natuurlijk niet het risico wil lopen, wanneer ooit een prijs op mijn straat mocht vallen (een vrijwel te verwaarlozen kans, maat toch…) ik de enige ben, die geen prijs zou hebben omdat ik niet zou hebben meegedaan. Ik denk, dat dit voor veel mensen de beweegreden is om toch maar mee te doen en niet die zg. goede doelen.. Voor mensen met een kleine beurs is de loterijl geen prijzenfestival maar een rib uit hun lijf.

 6. Gisteren viel er een brief van de postcode loterij in mijn brievenbus,en ja hoor ik heb een boek naar keuze gewonnen.
  Vandaag geprobeerd om het”boek” te bestellen maar ik loop vast met het invoeren van de code.
  Het ”boek” ontvangen binnen 10 werkdagen gaat het nu dus niet worden.
  Wat nu te doen ????????????????
  Groet Hettie

 7. Ik vraag me af na alle reacties gelezen te hebben over de onmogelijkheid de boekenprijs inlog ergens te kunnen invoeren of de oplossing zich inmiddels heeft aangediend. Ik mag toch aannemen dat de loterijmedewerkers dit ook lezen??

  Groet, Sander

 8. Ook ik ben al twintig minuten bezig de juiste site te vinden om mijn persoonlijke code in te kunnen vullen om een boek uit te kiezen, balen! Zo is het niet leuk een prijs te winnen. Ik geef het zoeken nu op.

 9. Geprobeerd naar de site in te loggen, maar bestaat helemaal niet!!!!
  Al die tijd erin steken voor een boek, waardeloos.
  Ook via het contactformulier van de PCL de vraag gesteld, maar geen antwoord erop gekregen.

 10. Ik zie via de mail die ik van jullie ontvang, postcodeloterij dat ik een prijs heb gewonnen, dagje weg naar keuze. ik heb hier (nog) geen brief over ontvangen, weet dus niet hoe of waar ik kan kijken wat de prijs precies inhoud en hoe ik deze kan innen. Al de eerder geplaatste berichten klinken niet echt hoopvol.

  Graag jullie aandacht hiervoor.

  grtjs, Karin

 11. baal net als mijn voorgangers dat ik met mijn code niet door kom ,ook heb ik moeite dat je geen boeken bon kan krijgen ipl dat we dan een keuze door jullie gemaakt moeten nemen.ik hoop dat er wat gedaan wordt met deze klachten anders weet ik niet of ik nog lid blijf.. jane 07/2014

 12. op
  12 nov 2013 heb ik een boek gewonnen ,hebt het netjes door gegeven ,maar tot heden nog nooit iets ontvangen .dit vindt ik heel raar . wat doet u hieraan ? th, rutte .

 13. Ben nog steeds aan het proberen een kookboek op te halen met mijn code. Ben een maand bezig wat een klote zooi . Nog steeds niet geluk en nog steeds geen reactie van jullie dat wordt bellen.graag een normale reactie

 14. Volgens mij kom je via de link die hier bovenaan bij de info staat op de juiste plaats terecht om te bestellen, bestellen is dan best eenvoudig…Alleen lijkt het wel een eeeeeuwigheid te duren voordat de boeken dan werkelijk geleverd worden.. Kom op postcode loterij, dit is bijna net zo irritant als alle actiebrieven die jullie naar ons sturen….

 15. Heb voor de zoveelste keer weer een boek gewonnen kom dus weer niet toe aan het inloggen,want dat kan nergenszo te zienZo kan ik ook wat weggeven en denk er hard over om na jaren het lidmaatschap op te zeggen,want dit slaat nergens op.Je krijgt ook totaal geen antwoord op je mail en telefoneren is al helemaal een ramp.Ik hoop dat de postcodeloterij deze reacties leest,maar ben bang van niet.Mevr.Smits

 16. probeer al dagen mijn code voor tijdschrift in te vullen, vergeefse moeite . Het lukt niet. leuke prijs,maar niet heus. veel frustaties

 17. Waardeloos om steeds weer te moeten zoeken naar een juiste pagina om je zogenaamde prijs binnen te halen. Site klopt helemaal niet.

 18. hoe kom ik te weten hoe ik kan zoeken naar de pagina waar ik de code in moet voeren om een boek uit tezoeken aan de vele reakties lijkt dit weer moeilijk tezijn wat niet leuk is. dan denk je eindelijk iets gewonnen te hebben ,en dan is het weer een teleurstelling van de postcode loterij ik ben benieuwd of ik hier reactie op krijg.

 19. Mooi hoor dat je een boek naar keuze wint?alleen moet je het wel kunnen uitkiezen of opzoeken en code invullen.werkt dus van geen meter.ik ga denk ik maar stoppen bij deze loterij komen hun afspraken niet na.ben benieudw naar een reactie

 20. ik sluit mij aan bij alle andere mensen, de code is niet te plaatsen, win ik eens een keer iets, kan ik het niet activeren,

  Nees Lodder

 21. heb geen idee hoe het werkt, kan de code niet invullen en kan geen boeken vinden, ja ééntje maar dat heeft mijn interesse niet. waarom sturen ze niet gewoon een boekenbon

 22. Ik heb een andere ervaring. Ik kon in 1 keer de code invullen maar toen ik de boeken in beeld kreeg was er geen enkele die mij aansprak. De keuze is uitermate beperkt. Ik had ook liever met een bon de boekhandel in gedoken.

 23. Je dient het boek te bestellen via een computer. Via een app op een mobiel of een tablet werkt niet!!!! Misschien dat dat het probleem was???

 24. Waarom is het ingewikkeld om mijn boek naar keuze op te vragen ? Heb gezien dat er meer moeite mee hebben om de code in te Loggen.
  Hoop dat u mij hier bij kunt helpen.
  Vr.Groet, M. Moret Davids,

 25. ik ben 30 min.bezig geweest om proberen mijn code in te vullen,
  niet gelukt.laten ze mijn boek maar in hun achterwerk douwen
  ik doe geen moeite meer.Ik denk ook dat dit de bedoeling was
  want anders kost het weer te veel.

 26. Wij spelen nog steeds mee met onze oude postcode in Nederland.
  Betalen geeft geen enkel probleem, maar een boek code invullen om onze prijs te bestellen lukt NIET. Denk erover om de loterij maar op re zeggen.

 27. Geef de winnaars gewoon de geldprijs
  Wie bepaald eigenlijk wat een goed boek is
  Er is een beperkte keuze in boeken en er is niets interesant voor mij bij
  Postcodeloterij je mag de prijs houden , evenals de potten ijs of het z.g. bloemetje

 28. Geef de winnaars gewoon de geldprijs
  Wie bepaald eigenlijk wat een goed boek is
  Er is een beperkte keuze in boeken en er is niets interesant voor mij bij
  Postcodeloterij je mag de prijs houden , evenals de potten ijs of het z.g. bloemetje

 29. gebruik de juiste site. daar staat onderstaande .
  “Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege robots.txt – meer informatie.”
  Op deze site kun je code invullen en krijg je de kookboeken te zien
  succes.

 30. heb zelf al een boek maar mijn buurvrouw van negentig vroeg of ik het voor haar ook wil doen maar kom niet bij de site waar je het nummer mot invullen help aub postcodeloterij
  Kom het omdat ik op mijn email al een boek heb besteld?
  groetjes Mevr Smit Saenehof 12 a 1862 JB Bergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>